Functional Additives for Bakery Foods / Nejlevnější knihy
Functional Additives for Bakery Foods

Kód: 01387447

Functional Additives for Bakery Foods

Autor Clyde E. Stauffer

This practical book surveys the functions and applications of additives used in baked foods at relatively low levels, details their reaction mechanisms and describes their technological effects, including how each additive helps t ... celý popis

5985


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Functional Additives for Bakery Foods

Nákupem získáte 599 bodů

Anotace knihy

This practical book surveys the functions and applications of additives used in baked foods at relatively low levels, details their reaction mechanisms and describes their technological effects, including how each additive helps to create high-quality baked products.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5985

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: