Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products / Progres dans la Chimie des Substances Organi / Nejlevnější knihy
Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products / Progres dans la Chimie des Substances Organi

Kód: 02118953

Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products / Progres dans la Chimie des Substances Organi

Autor A. Albert, K. Brückner, R.B. Corey, K. Freudenberg

The properties of proteins are determined not only by the sequence of amino-acid residues in the polypeptide chains, but also by the con figuration of the chains-the way in which the chains are coiled or folded. It is probable tha ... celý popis

1681


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products / Progres dans la Chimie des Substances Organi

Nákupem získáte 168 bodů

Anotace knihy

The properties of proteins are determined not only by the sequence of amino-acid residues in the polypeptide chains, but also by the con figuration of the chains-the way in which the chains are coiled or folded. It is probable that denaturation, the loss of some of the specific properties of a native protein, may in many cases be the result simply of a change in configuration of the polypeptide chains, without any change whatever in the sequence of amino-acid residues. During the past few years great progress has been made in the attack on the determination of the sequence of amino-acid residues in the poly peptide chains of proteins, through the work of SANGER and his collabora tors (Io9, IIO) and of other investigators. There has also been significant progress in the attack on the problem of the configuration of polypeptide chains, largely through the application of the X-ray diffraction technique.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Organic chemistry

1681

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: