Food Process Engineering - Theory and Laboratory Experiments / Nejlevnější knihy
Food Process Engineering - Theory and Laboratory Experiments

Kód: 04468959

Food Process Engineering - Theory and Laboratory Experiments

Autor Shri K Sharma

This lab manual covers both principles and laboratory applications of food process engineering. Complete step-by-step procedures for laboratory experiment Thorough description of necessary equipment, including proper operating p ... celý popis

5639


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Process Engineering - Theory and Laboratory Experiments

Nákupem získáte 564 bodů

Anotace knihy

This lab manual covers both principles and laboratory applications of food process engineering. Complete step-by-step procedures for laboratory experiment Thorough description of necessary equipment, including proper operating procedures Work-out examples provided for important calculations (e.g., Poisson ratio, flex modulus, lethal rate, etc.) Several computer simulation tests provided and information on use of computer spreadsheets is also provided Each experiment is preceded by questions and objectives; each experiment followed by data analysis and interpretation for a complete treatment

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5639

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: