Food Microbiology and Analytical Methods / Nejlevnější knihy
Food Microbiology and Analytical Methods

Kód: 06689449

Food Microbiology and Analytical Methods

Autor Mary Lou Tortorello, Steven M. Gendel

Covering the detection and identification of microbes, genetic analysis methods, and the assessment of microbial growth and viability, this text examines advances in microbiological analysis unique to food systems. It also highlig ... celý popis

9199


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Microbiology and Analytical Methods

Nákupem získáte 920 bodů

Anotace knihy

Covering the detection and identification of microbes, genetic analysis methods, and the assessment of microbial growth and viability, this text examines advances in microbiological analysis unique to food systems. It also highlights the advantages of modern techniques used in conjunction with the microscope.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Science: general issues Scientific equipment, experiments & techniques

9199



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: