Food adulteration and its detection / Nejlevnější knihy
Food adulteration and its detection

Kód: 16762986

Food adulteration and its detection

Autor Jesse Park Battershall

Food adulteration and its detection is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1887. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooki ... celý popis

1031


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food adulteration and its detection

Nákupem získáte 103 bodů

Anotace knihy

Food adulteration and its detection is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1887. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Reference, information & interdisciplinary subjects Encyclopaedias & reference works

1031

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: