Food: A Very Short Introduction / Nejlevnější knihy
Food: A Very Short Introduction

Kód: 01323940

Food: A Very Short Introduction

Autor John Krebs

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agricultur ... celý popis

249


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food: A Very Short Introduction

Nákupem získáte 25 bodů

Anotace knihy

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agriculture to food scares and the role of new technologies, Krebs provides a fascinating exploration of the history of human food.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

249

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: