Filetieren einer Orange (Unterweisung Koch/Köchin) / Nejlevnější knihy
Filetieren einer Orange (Unterweisung Koch/Köchin)

Kód: 02878035

Filetieren einer Orange (Unterweisung Koch/Köchin)

Autor Adriaan Leenaert

Unterrichtsentwurf aus dem Jahr 2015 im Fachbereich AdA Gastronomie / Hotellerie / Tourismus, Note: 2,5, , Veranstaltung: Ada-Schein AusbilderEignungsVerOrdnung AeVo, Sprache: Deutsch, Abstract: Das Feinlernziel ist erreicht, wenn ... celý popis

1022


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Filetieren einer Orange (Unterweisung Koch/Köchin)

Nákupem získáte 102 bodů

Anotace knihy

Unterrichtsentwurf aus dem Jahr 2015 im Fachbereich AdA Gastronomie / Hotellerie / Tourismus, Note: 2,5, , Veranstaltung: Ada-Schein AusbilderEignungsVerOrdnung AeVo, Sprache: Deutsch, Abstract: Das Feinlernziel ist erreicht, wenn der Auszubildende die Orange sauber, ordentlich und fehlerfrei filetieren kann.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Recht, Beruf, Finanzen Ausbildung, Beruf, Karriere

1022

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: