Effect of Some Plant Extracts on Quality of Lamb Meat During Storage / Nejlevnější knihy
Effect of Some Plant Extracts on Quality of Lamb Meat During Storage

Kód: 06883438

Effect of Some Plant Extracts on Quality of Lamb Meat During Storage

Autor Ibrahim A. Baker, Jalal E. Alkass

The development of oxidation reactions during manufacture, handling or storage of meat products is a major concern for food technologists. To retard or prevent lipid oxidation, synthetic antioxidants such as butylated hydroxyaniso ... celý popis

2490


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Effect of Some Plant Extracts on Quality of Lamb Meat During Storage

Nákupem získáte 249 bodů

Anotace knihy

The development of oxidation reactions during manufacture, handling or storage of meat products is a major concern for food technologists. To retard or prevent lipid oxidation, synthetic antioxidants such as butylated hydroxyanisole (BHA) and Butylated hydroxytoluene (BHT), tertiary-butylhydoquinone, and propyl gallate have been added. however, because of the potential health hazards of these antioxidants in food has led to search for antioxidants naturally occurring in plants as alternative sources from safety view point.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Horticulture

2490

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: