Direct versus Indirect Isolation Methods of L. Monocytogenes / Nejlevnější knihy
Direct versus Indirect Isolation Methods of L. Monocytogenes

Kód: 15201523

Direct versus Indirect Isolation Methods of L. Monocytogenes

Autor Mona Yousef, Maha Abdou Al-Ashmawy, Adel Abd El-Khalek Sayed

Listeria is one of food-borne pathogen common contaminant in the dairy environment, both on the farm and in the processing plant. Consumption of milk and dairy products, in particular soft cheeses, often implicated as the source o ... celý popis

770


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Direct versus Indirect Isolation Methods of L. Monocytogenes

Nákupem získáte 77 bodů

Anotace knihy

Listeria is one of food-borne pathogen common contaminant in the dairy environment, both on the farm and in the processing plant. Consumption of milk and dairy products, in particular soft cheeses, often implicated as the source of infection in sever outbreaks of listeriosis. The aim of this study is to detect the difference between techniques of isolation of Listeria monocytogenes, to investigate the prevalence of this pathogen in some dairy products and to detect antimicrobial susceptibility for this bacteria.

Parametry knihy

770

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: