Dairy Chemistry / Nejlevnější knihy
Dairy Chemistry

Kód: 03153671

Dairy Chemistry

Autor Henry Droop Richmond

This antique book contains a practical treatise for dairy chemists and others who have control of dairies. The object of this work is to provide dairy chemists with a guide for the chemical control of dairy operations, the assumpt ... celý popis

935


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Dairy Chemistry

Nákupem získáte 94 bodů

Anotace knihy

This antique book contains a practical treatise for dairy chemists and others who have control of dairies. The object of this work is to provide dairy chemists with a guide for the chemical control of dairy operations, the assumption being that a knowledge of dairying is already possessed. Public analysts, medical officers, dairy farmers, and students will find this text particularly useful. The chapters of this book include: 'The Constituents of Milk', 'The Analysis of Milk', 'Normal Milk - Its Adulterants and Alterations and their Detection', 'The Chemical Control of the Dairy', 'Biological and Sanitary Matters', 'Butter', 'Other Milk Products', and more. Originally published in 1914, we are proud to republish this antique text now complete with a new introduction on dairy farming.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry

935

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: