Kód: 12425511
An elementary introduction to the relationship between cooking and French culture, the effect of local agriculture on the diets of different regions, common dishes such as ratatouille, and recipe instructions. ... celý popis
303 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 30 bodů
An elementary introduction to the relationship between cooking and French culture, the effect of local agriculture on the diets of different regions, common dishes such as ratatouille, and recipe instructions.
303 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )
Nacházíte se: