Concepts of Foodservice Operations and Management, / Nejlevnější knihy
Concepts of Foodservice Operations and Management,

Kód: 04889299

Concepts of Foodservice Operations and Management,

Autor Mahmood A. Khan

Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice facilities, this edition outlines all steps in a simple and understandable fashion. The unique feature of the book continues to be ... celý popis

3335


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Concepts of Foodservice Operations and Management,

Nákupem získáte 334 bodů

Anotace knihy

Revised and updated to highlight essential concepts in the operations and management of foodservice facilities, this edition outlines all steps in a simple and understandable fashion. The unique feature of the book continues to be the emphasis on systems, which applies to both commercial and institutional operations.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Service industries

3335

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: