Complete Restaurant Management Guide / Nejlevnější knihy
Complete Restaurant Management Guide

Kód: 06384519

Complete Restaurant Management Guide

Autor Mark H. Brezinski

This text offers tips about restaurant management. It includes samples of menus, with special promotions, as well as techniques for controlling food production and costs. Franchising, catering, changes in meat grading, labour mana ... celý popis

6521


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Complete Restaurant Management Guide

Nákupem získáte 652 bodů

Anotace knihy

This text offers tips about restaurant management. It includes samples of menus, with special promotions, as well as techniques for controlling food production and costs. Franchising, catering, changes in meat grading, labour management, accounting and seating are also covered.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Service industries

6521

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: