Communique ou meurs / Nejlevnější knihy
Communique ou meurs

Kód: 34761543

Communique ou meurs

Autor Zweifel

Cet ouvrage enseigne comment atteindre la maîtrise de l'écoute et de la parole afin de mieux communiquer avec les autres. "Il y a deux façons d'utiliser la communication. La mauvaise, c'est la manipulation. Et la bonne, c'est de r ... celý popis

650

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Communique ou meurs

Nákupem získáte 65 bodů

Anotace knihy

Cet ouvrage enseigne comment atteindre la maîtrise de l'écoute et de la parole afin de mieux communiquer avec les autres. "Il y a deux façons d'utiliser la communication. La mauvaise, c'est la manipulation. Et la bonne, c'est de redonner du sens à sa vie, en améliorant sa relation aux autres. C'est l'objectif de ce livre et il est totalement atteint" (Luc Fayard).

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině MANAGEMENT, GESTION ET ÉCONOMIE D'ENTREPRISE

650

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: