Coffee in Health and Disease Prevention / Nejlevnější knihy
Coffee in Health and Disease Prevention

Kód: 45775762

Coffee in Health and Disease Prevention

Autor Victor R Preedy, Vinood Patel

Coffee in Health and Disease Prevention?presents a comprehensive look at the compounds in coffee, their benefits (or toxicity risks), and explores coffee as it relates to specific health conditions. Embracing a holistic approach, ... celý popis

7277


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Coffee in Health and Disease Prevention

Nákupem získáte 728 bodů

Anotace knihy

Coffee in Health and Disease Prevention?presents a comprehensive look at the compounds in coffee, their benefits (or toxicity risks), and explores coffee as it relates to specific health conditions. Embracing a holistic approach, this book covers the coffee plant, the major varieties of coffee, and its nutritional and compositional properties. Coffee’s impact on human health, disease risk and prevention comprise the majority of the text. Diseases covered including Alzheimer’s, anxiety and depression, asthma cancer, diabetes, epilepsy, and more. The book also covers coffee’s impact on organs and organ systems, including the cardiovascular system, the immune system, the gut microbiome, and the muscular system. Coffee in Health and Disease Prevention?is the only book on the market that covers all varieties of coffee in one volume and their potential benefits and risks to human health. This is an essential reference for researchers in nutrition, dietetics, food science, biochemistry, and public health. Presents one comprehensive, translational source on the role of coffee in disease prevention and healthFocuses on coffee’s nutritional and protective aspects, as well as specific coffee components and their effects on tissue and organ systemsOffers a “one stop shop” for research in this area, compiling both foundational and cutting-edge topics into one resourceIncludes a dictionary of key terms and a summary section within each chapter for quick reference

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7277



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: