Clinical Economics in Gastroenterology / Nejlevnější knihy
Clinical Economics in Gastroenterology

Kód: 04899989

Clinical Economics in Gastroenterology

Autor Keith Bodger

Health care decision-makers throughout the world continue to struggle with the conflicting pressures of controlling health care expenditure while satisfying both increased demands and rising public expenditure. Difficult decisions ... celý popis

6293

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Clinical Economics in Gastroenterology

Nákupem získáte 629 bodů

Anotace knihy

Health care decision-makers throughout the world continue to struggle with the conflicting pressures of controlling health care expenditure while satisfying both increased demands and rising public expenditure. Difficult decisions about the allocation of health care are inevitable. Workers in the field are increasingly called upon to consider the economic consequences of their day-to-day practice, and yet there is very little hard data on which to base decision-making. Clinical Economics in Gastroenterology is the first book of its kind to tackle these thorny issues. It applies clinical economics to gastrointestinal disorders, which are amongst the most common complaints and which result in substantial morbidity and mortality. The economic techniques developed to quantify and compare the price and benefits of rival treatments seem remote from clinical reality. This book tries to bring the clinical scenario, with its variety of both presentation and treatment response, together with an economic perspective that assigns monetary values to all aspects of disease. The result is a synthesis of information that yields interesting conclusions on the one hand, and which identifies the need for further research on the other. It contains an introductory chapter that outlines the principles of clinical economics that is followed by 14 chapters applying these to gastrointestinal disorders or procedures. This book will be of real practical help to gastroenterologists and hospital managers trying to evaluate management decisions on grounds of cost and benefit.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Health systems & services

6293



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: