Chicken - A History from Farmyard to Factory / Nejlevnější knihy
Chicken - A History from Farmyard to Factory

Kód: 24430962

Chicken - A History from Farmyard to Factory

Autor Paul R. Josephson

Why has the chicken become the meat par excellence, the most plentifully eaten and popular animal protein in the world, consumed from Beijing to Barcelona? As renowned historian Paul Josephson shows, the story of the chicken's ris ... celý popis

582


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Chicken - A History from Farmyard to Factory

Nákupem získáte 58 bodů

Anotace knihy

Why has the chicken become the meat par excellence, the most plentifully eaten and popular animal protein in the world, consumed from Beijing to Barcelona? As renowned historian Paul Josephson shows, the story of the chicken's rise involves a whole host

Parametry knihy

582

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: