Chicken / Nejlevnější knihy
Chicken

Kód: 05073378

Chicken

Autor Catherine Phipps

It can be lean, healthy and finger-lickingly delicious when fried or roasted. The versatility of chicken knows no bounds. Chicken is the most popular meat cooked at home - a staple of supermarket baskets and the most searched - fo ... celý popis

1049

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Chicken

Nákupem získáte 105 bodů

Anotace knihy

It can be lean, healthy and finger-lickingly delicious when fried or roasted. The versatility of chicken knows no bounds. Chicken is the most popular meat cooked at home - a staple of supermarket baskets and the most searched - for ingredient on Google. A perfect time, therefore, for the complete, definitive guide to cooking chicken. Food writer Catherine Phipps takes us on a world tour of chicken. From Chicken in a Mountain (baked in a salt crust), to classic pies, fast, simple stir fries (Chicken Teriyaki) and healthy salads (Caesar, Bang Bang, and Vietnamese), sticky barbecue and smoky chipotle-rubbed joints, gratins, stews, risottos and Chinese hotpots, there are recipes old and new to suit all tastes. There are even retro chicken recipes - Coronation chicken, Chicken paprikash, Chicken veronique - and a spicy chapter on curries and chillies. Chopped and processed, chicken can be used in ragu, mousses and even savoury custards. Plus Catherine picks up on the popularity of 'dirty chicken' - piri piri, jerk, deep-fried and hot 'n' sour. And livers, heart and oysters are all used in terrines, salads and as pinchos and Peruvian skewers. Every single chicken recipe you ever need is right here, with glorious colour photography throughout.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

1049

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: