Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese / Nejlevnější knihy
Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese

Kód: 01378435

Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese

Autor Edyth L. Malin, Michael H. Tunick

Proceedings of an American Chemical Society Symposium held in Chicago, August 1993. Contributors evaluate the current status of cheesemaking and highlight the information that will be essential for new developments. The papers are ... celý popis

3029


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese

Nákupem získáte 303 bodů

Anotace knihy

Proceedings of an American Chemical Society Symposium held in Chicago, August 1993. Contributors evaluate the current status of cheesemaking and highlight the information that will be essential for new developments. The papers are arranged within sections

Parametry knihy

3029

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: