Cheese and Cheese-Making: Butter and Milk, with Special Reference to Continental Fancy Cheeses / Nejlevnější knihy
Cheese and Cheese-Making: Butter and Milk, with Special Reference to Continental Fancy Cheeses

Kód: 12091392

Cheese and Cheese-Making: Butter and Milk, with Special Reference to Continental Fancy Cheeses

Autor John Benson, James Long

Following an introduction on the "Principles of Cheese-making," Long and Benson's 1896 work provides instruction on the manufacture of specific cheese types, in particular, fancy cheese varieties produced in Europe. ... celý popis

381


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Cheese and Cheese-Making: Butter and Milk, with Special Reference to Continental Fancy Cheeses

Nákupem získáte 38 bodů

Anotace knihy

Following an introduction on the "Principles of Cheese-making," Long and Benson's 1896 work provides instruction on the manufacture of specific cheese types, in particular, fancy cheese varieties produced in Europe.

Parametry knihy

381

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: