Cellulosics Utilization / Nejlevnější knihy
Cellulosics Utilization

Kód: 01434979

Cellulosics Utilization

Autor H. Inagaki, Glyn O. Phillips

This book provides a comprehensive framework for workers in materials science, physics, chemistry, metrology and non-destructive testing, entering the field of photothermal and thermal wave techniques and can be used by those ... celý popis

6032


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 13-16 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Cellulosics Utilization

Nákupem získáte 603 bodů

Anotace knihy

This book provides a comprehensive framework for workers in materials science, physics, chemistry, metrology and non-destructive testing, entering the field of photothermal and thermal wave techniques and can be used by those making use of these methods for a wide range of applications. The essential physics is covered from basic principles, using thermal wave analysis to gain physical insight. Each of the commonly used measurement systems is described and assessed, and the major application areas: spectroscopy; non-destructive evaluation; thermal properties measurement and semiconductor material evaluation are each reviewed.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

6032

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: