Carbohydrate Chemistry for Food Scientists / Nejlevnější knihy
Carbohydrate Chemistry for Food Scientists

Kód: 20455612

Carbohydrate Chemistry for Food Scientists

Autor BeMiller, James N. (Purdue University, West Lafayette, IN, USA)

Carbohydrate Chemistry for Food Scientists, Third Edition, is a complete update of the critically acclaimed authoritative carbohydrate reference for food scientists. The new edition is fully revised, expanded and redesigned as an ... celý popis

7061


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Carbohydrate Chemistry for Food Scientists

Nákupem získáte 706 bodů

Anotace knihy

Carbohydrate Chemistry for Food Scientists, Third Edition, is a complete update of the critically acclaimed authoritative carbohydrate reference for food scientists. The new edition is fully revised, expanded and redesigned as an easy-to-read res

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7061

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: