Kód: 01565197
Contents/Information: N. Hardman, Basel, Switzerland: Recent Developments in Enzyme and Microbial Biotechnology - Strategies in Bioprocess DesignE.P. Lillehoj, Rockville, MD, USA, V.S. Malik, Richmond, VA, USA: Protein Purificati ... celý popis
3414 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 341 bodů
Contents/Information: N. Hardman, Basel, Switzerland: Recent Developments in Enzyme and Microbial Biotechnology - Strategies in Bioprocess DesignE.P. Lillehoj, Rockville, MD, USA, V.S. Malik, Richmond, VA, USA: Protein PurificationG. Turcotte, N. Kosaric, London, Ontario, Canada: Lipid Biosynthesis in Oleaginous YeastsU. von Stockar, I.W. Marison, Lausanne, Switzerland: The Use of Calorimetry in BiotechnologyU. Onken, E. Liefke, Dortmund, FRG: Effect of Total and Partial Pressure (Oxygen and Carbon Dioxide) on Aerobic Microbial Processes
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology
3414 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )