Beyond Bratwurst / Nejlevnější knihy
Beyond Bratwurst

Kód: 02316553

Beyond Bratwurst

Autor Ursula Heinzelmann

Ask about German food and most people think of beer and sausage, or pretzels and Limburger cheese. However, the 82 million inhabitants of modern-day Germany do not all live exclusively on Oktoberfest fare. In fact, as in most mode ... celý popis

841

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Beyond Bratwurst

Nákupem získáte 84 bodů

Anotace knihy

Ask about German food and most people think of beer and sausage, or pretzels and Limburger cheese. However, the 82 million inhabitants of modern-day Germany do not all live exclusively on Oktoberfest fare. In fact, as in most modern countries, Germans have a long tradition of taking outside influences into their cuisine, and there is a wide variety of food eaten within the various regions of the country.Beyond Bratwurst traces the many traditions that have combined to form German food today. From their earliest beginnings, food and cooking in Germany have been marked by geographic and climatic differences between north and south, as well as continuous cultural influences from bordering countries. The book shows that the openness and receptiveness Germans have shown towards these influences have resulted in the frequent reinvention of their cuisine, and a food culture with a remarkable flexibility. The regional variations of today are based as much on political, cultural and socioeconomic history as on geography: the story of German food includes the back-to-the-land movement of the late nineteenth century and the development of modern mass-market products by Justus von Liebig and Dr Oetker, as well as rationing and shortages under the Nazis, post-war hunger and divisions between East and West. Beyond Bratwurst describes who eats what, how, where and when in Germany, telling the stories of many German specialities such as beer, stollen, rye bread and lebkuchen, as well as more surprising German favourites.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

841

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: