Beef Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm / Nejlevnější knihy
Beef Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm

Kód: 17779874

Beef Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm

Autor Us Dept of Agriculture, Sam Chambers

This special re-print edition of "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm" has not been available to those interested in raising and processing beef since it first appeared on the scene. The demand for this rare ... celý popis

276


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Beef Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm

Nákupem získáte 28 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving Meat on the Farm" has not been available to those interested in raising and processing beef since it first appeared on the scene. The demand for this rare book has brought forth th

Parametry knihy

276

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: