Barbecue: 24 Regional Side Dishes: The Origins, Essays and The Hall of Fame / Nejlevnější knihy
Barbecue: 24 Regional Side Dishes: The Origins, Essays and The Hall of Fame

Kód: 19691377

Barbecue: 24 Regional Side Dishes: The Origins, Essays and The Hall of Fame

Autor Francine Maroukian, Tony Aiazzi, Natasha Hulme

Two-time James Beard Award winner Francine Maroukian ("Best Food Writing with Recipes" and "Best Food, Culture, and Travel") takes a personal look at Barbecue, America's iconic regional food, using immigration to explain why we ea ... celý popis

568


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Barbecue: 24 Regional Side Dishes: The Origins, Essays and The Hall of Fame

Nákupem získáte 57 bodů

Anotace knihy

Two-time James Beard Award winner Francine Maroukian ("Best Food Writing with Recipes" and "Best Food, Culture, and Travel") takes a personal look at Barbecue, America's iconic regional food, using immigration to explain why we eat, what w

Parametry knihy

568



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: