Bakery Technology and Engineering / Nejlevnější knihy
Bakery Technology and Engineering

Kód: 11585530

Bakery Technology and Engineering

Autor Samuel A. Matz

This third edition is completely revised and updated to address the new advances in bakery technology and engineering. The book begins with a lengthy discussion of the materials of baking, as the properties of ingredients are inex ... celý popis

2728


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Bakery Technology and Engineering

Nákupem získáte 273 bodů

Anotace knihy

This third edition is completely revised and updated to address the new advances in bakery technology and engineering. The book begins with a lengthy discussion of the materials of baking, as the properties of ingredients are inextricably linked with the p

Parametry knihy

2728

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: