Aqueous Polymer Dispersions / Nejlevnější knihy
Aqueous Polymer Dispersions

Kód: 02182860

Aqueous Polymer Dispersions

Autor Klaus Tauer

The incessantly interest in aqueous polymer dispersions (APD) since more than 90 years can be related to the almost unlimited possibilities to tailor APD to specific needs. §These proceedings from an international symposium on "Po ... celý popis

5094


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Aqueous Polymer Dispersions

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

The incessantly interest in aqueous polymer dispersions (APD) since more than 90 years can be related to the almost unlimited possibilities to tailor APD to specific needs. §These proceedings from an international symposium on "Polymer Colloids: Preparation & Properties of Aqueous Polymer Dispersions" held at the Swabian Conference Center (Kloster Irsee, Germany) witness this statement. §The 33 contributions cover important aspects of APD such as control of particle size and stabilization, different polymerization technologies, applications as binders, paints, or as supports for proteins and hence, span the whole range from academic to practical. §

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Organic chemistry

5094

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: