Applications of Essential Oils in the Food Industry / Nejlevnější knihy
Applications of Essential Oils in the Food Industry

Kód: 39249210

Applications of Essential Oils in the Food Industry

Autor Charles Adetunji, Javad Sharifi-Rad

Essential Oils for the Food and Feed Industry is a complete resource of detailed information on the application of essential oil derived from underutilized crops and herbs for the development, preservation, and safety of food prod ... celý popis

3813

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Applications of Essential Oils in the Food Industry

Nákupem získáte 381 bodů

Anotace knihy

Essential Oils for the Food and Feed Industry is a complete resource of detailed information on the application of essential oil derived from underutilized crops and herbs for the development, preservation, and safety of food products. It provides wide coverage on the topic including post-harvest fruits and vegetables, their adjuvant and plastizers when applied as an edible coating and similar, relevant information with dairy products and their mechanism of action as preservatives for such foods as fish, meats, yogurts and many others. The presentation of essential oils when applied as anti-microbial, bio-preservative, antioxidant, as well as for enhancing the aroma of different food products is highlighted along with information on the mechanism of action of these essential oils against several food borne pathogens. Presents the latest research information of essential oil as an anti-microbial, bio-preservative, and antioxidant Describes how essential oil can be used for the management of mycotoxins especially for the management of toxigenic strains producing higher level of aflatoxin Includes information on the utilization of essential oils in beverages, drinks, and semi liquids foods Demonstrates the synergetic effect of nanotechnology together with essential oils including information on nano-ceutical, nano-emulsion, and nano-pharmacology

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3813



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: