An End to Ageing?: Remedies for Life Extension / Nejlevnější knihy
An End to Ageing?: Remedies for Life Extension

Kód: 11573290

An End to Ageing?: Remedies for Life Extension

Autor Stephen Fulder, PH. D. Fulder

From a wealth of specific anti-ageing practices gathered from around the world, Dr. Fulder builds a life extension program for all ages that is best begun right now. His practical knowledge of the effects on the body of plants, fo ... celý popis

179

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize An End to Ageing?: Remedies for Life Extension

Nákupem získáte 18 bodů

Anotace knihy

From a wealth of specific anti-ageing practices gathered from around the world, Dr. Fulder builds a life extension program for all ages that is best begun right now. His practical knowledge of the effects on the body of plants, foods, drugs, vitamins, body chemistry, behavior, and more, make this the definitive text on life-extension practices.

Parametry knihy

179



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: