A cociña do Entroido e San Xoán / Nejlevnější knihy
A cociña do Entroido e San Xoán

Kód: 20056048

A cociña do Entroido e San Xoán

Autor MIGUEL VILA PERNAS

Entanto o tradicional entroido galego está en decadencia a favor duncarnaval unificado que nos transporta a celebracións afastadas da nosa cultura, a coci?a do entroido conserva, por fortuna, todo o seuesplendor secular, de xeito ... celý popis

607

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize A cociña do Entroido e San Xoán

Nákupem získáte 61 bodů

Anotace knihy

Entanto o tradicional entroido galego está en decadencia a favor duncarnaval unificado que nos transporta a celebracións afastadas da nosa cultura, a coci?a do entroido conserva, por fortuna, todo o seuesplendor secular, de xeito que hoxe contamos cunha verdadeira coci?agalega do entroido.Miguel Vila Pernas ofrécenos, con rigor e amenidade, un libro práctico que debulla a coci?a do entroido (co porco como protagonista da mesa) e mais a coci?a do San Xoán (evocada polas sardi?adas e oschurrascos), pescudando na tradición e na cultura propias, senesquecer as materias primas e ofrecendo un amplo receitario paracoci?ar, na casa os máis diversos pratos.Para o entroido: o cocido, o lacón con grelos, a androlla, as filloase freixós, as orellas de frade, as rosquillas, o tripón doce, obandullo, etc. E para o San Xoán: as sardi?as, cos seus diversosxeitos de preparalas (asadas, en escabeche, recheas, guisadas,rebzadas, cocidas con patacas, salgadas, en tortilla) e as receitaspara a grella (churrascos, costelas, chourizos, polbo á grella, luras, paspallases, espetadas, cordeiro en brochetas, etc.).

Parametry knihy

607

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: