Whiskey / Nejlevnější knihy
Whiskey

Kód: 04307055

Whiskey

Autor Kevin Kosar

Whiskey: poets have celebrated it, preachers have condemned it, and blood has been shed over it. Governments, distillers and the public have fought over whiskey as it changed from a sometimes lethal, herb-infused concoction to a h ... celý popis

403


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Whiskey

Nákupem získáte 40 bodů

Anotace knihy

Whiskey: poets have celebrated it, preachers have condemned it, and blood has been shed over it. Governments, distillers and the public have fought over whiskey as it changed from a sometimes lethal, herb-infused concoction to a high-quality, meticulously crafted liquor. Kevin R. Kosar tells the story of whiskey, and its rise from obscure medieval origins to become the globally traded product that it is today. Focusing on Scotland, Ireland and the USA, Kosar charts how the technique of distillation moved from Ancient Egypt to the British Isles, and explains how, contrary to popular claims, there were no 'good old days' of whiskey. Before the twentieth century, consumers could never be sure just what was being poured in their cups - unscrupulous profiteers could distil anything into booze and pass it off as whiskey. Eventually, governments and industry established legal definitions of what whiskey is and how it could be made, and today's distinctive styles of whiskey evolved. Whiskey: A Global History explains how the types of whiskey - bourbon, corn, rye, Irish and Scotch - differ. With a list of recommended whiskey brands and classic whiskey cocktail recipes for the thirsty reader, this book is aimed at drink and food enthusiasts and history lovers alike.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Beverages

403

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: