Vivre l'histoire / Nejlevnější knihy
Vivre l'histoire

Kód: 34067068

Vivre l'histoire

Autor Lucien Febvre

Brigitte Mazon : Ingénieur de recherche, elle dirige le service des archives de l'EHESS qu'elle a créé en 1976. Elle a publié entre autres Aux origines de l'École des hautes études en sciences sociales. Le rôle du mécénat américai ... celý popis

948

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Vivre l'histoire

Nákupem získáte 95 bodů

Anotace knihy

Brigitte Mazon : Ingénieur de recherche, elle dirige le service des archives de l'EHESS qu'elle a créé en 1976. Elle a publié entre autres Aux origines de l'École des hautes études en sciences sociales. Le rôle du mécénat américain, préface de Pierre Bourdieu, Paris, Éditions du Cerf, 1988.Bertrand Müller : Chargé de cours d'histoire à l'université de Genève, il a publié Bibliographie des travaux de Lucien Febvre, Paris, Armand Colin, 1990 ; Correspondance Marc Bloch - Lucien Febvre, Paris, Fayard, 1994-2003 ; Lucien Febvre, lecteur et critique, Paris, Albin Michel, 2003.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině HISTOIRE Histoire générale et thématique

948



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: