Using Aspen Plus(r) in Thermodynamics Instruction - A Step-by-Step Guide / Nejlevnější knihy
Using Aspen Plus(r) in Thermodynamics Instruction  - A Step-by-Step Guide

Kód: 06786216

Using Aspen Plus(r) in Thermodynamics Instruction - A Step-by-Step Guide

Autor Stanley I. Sandler

A step-by-step guide for students (and faculty) on the use of Aspen in teaching thermodynamics§§Easily-accessible modern computational techniques opening up new vistas in teaching thermodynamics§A range of applications of Aspen Pl ... celý popis

2627


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Using Aspen Plus(r) in Thermodynamics Instruction - A Step-by-Step Guide

Nákupem získáte 263 bodů

Anotace knihy

A step-by-step guide for students (and faculty) on the use of Aspen in teaching thermodynamics§§Easily-accessible modern computational techniques opening up new vistas in teaching thermodynamics§A range of applications of Aspen Plus in the prediction and calculation of thermodynamic properties and phase behavior using the state-of-the art methods§Encourages students to develop engineering insight by doing repetitive calculations with changes in parameters and/or models§Calculations and application examples in a step-by-step manner designed for out-of-classroom self study§Makes it possible to easily integrate Aspen Plus into thermodynamics courses without using in-class time§Stresses the application of thermodynamics to real problems

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Materials science

2627

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: