Kód: 22646862
The first book-length treatment of Utah's distinctive food heritage, this volume contains work by more than sixty subject-matter experts, including scholars, community members, event organizers, journalists, bloggers, photographer ... celý popis
812 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 81 bodů
The first book-length treatment of Utah's distinctive food heritage, this volume contains work by more than sixty subject-matter experts, including scholars, community members, event organizers, journalists, bloggers, photographers, and food producers. It
812 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )
Nacházíte se: