Historicity of Economics / Nejlevnější knihy
Historicity of Economics

Kód: 01563878

Historicity of Economics

Autor Heino H. Nau, Bertram Schefold

In this volume, continuities and discontinuities between Historical School of Economics and Old Institutional Economics are examined with regard to common research objectives and methods. Similarly, those between these two economi ... celý popis

3313


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Historicity of Economics

Nákupem získáte 331 bodů

Anotace knihy

In this volume, continuities and discontinuities between Historical School of Economics and Old Institutional Economics are examined with regard to common research objectives and methods. Similarly, those between these two economic movements and New Institutional Economics as well as new economic sociology are discussed. The following questions functioned as a guideline for the contributing economists, sociologists, historians, and philosophers: Can we meaningfully speak of the Historical School of Economics (HSE) as an economic research program? What are the commonalities between the HSE and American old economic institutionalism? Does the HSE represent a part of the "lost anteroom" of New Institutional Economics and new economic sociology? How and why should the HSE matter to how we do economic and social theory today?

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Economics Economic history

3313



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: