Emergence of Food Production in Ethiopia / Nejlevnější knihy
Emergence of Food Production in Ethiopia

Kód: 16182326

Emergence of Food Production in Ethiopia

Autor TERTIA BARNETT

This book, based on reviews of existing evidence and on original ethnographic and archaeological data, addresses the issue of when, how and why food production emerged in Ethiopia. This problem is examined through both cultural an ... celý popis

2488


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání
Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Emergence of Food Production in Ethiopia

Nákupem získáte 249 bodů

Anotace knihy

This book, based on reviews of existing evidence and on original ethnographic and archaeological data, addresses the issue of when, how and why food production emerged in Ethiopia. This problem is examined through both cultural and economic context. The conclusion is that significant phases of development can be identified in Ethiopian Holocene prehistory. The suggestion is that the introduction of domesticated animals in Ethiopia occurred as early as the 6th millennium BP, and domesticated temperate crop plants were introduced from the 5th millennium BP. The book includes appendices featuring Ethiopian resources, pollen diagrams and archaeological evidence.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Primary industries

2488

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: