The diagnosis and management of food allergies / Nejlevnější knihy
The diagnosis and management of food allergies

Kód: 20228272

The diagnosis and management of food allergies

Autor Zbigniew Bartuzi, Maciej Kaczmarski, Mieczyslawa Czerwionka-Szaflarska

The aim of this position is to provide evidence-based recommendations on the diagnosis and management of patients with allergic hypersensitivity to foods. This position statement includes a systematic review of studies in three ar ... celý popis

1007


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize The diagnosis and management of food allergies

Nákupem získáte 101 bodů

Anotace knihy

The aim of this position is to provide evidence-based recommendations on the diagnosis and management of patients with allergic hypersensitivity to foods. This position statement includes a systematic review of studies in three areas, namely, the epidemiology, diagnosis and management of food allergies. While taking into account the specific Polish setting, in this publication we also used the current European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI) position paper and other current position statements, including those of the United States National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).

Parametry knihy

1007

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: