The Basics of Food Preservation: How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods / Nejlevnější knihy
The Basics of Food Preservation: How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods

Kód: 32584075

The Basics of Food Preservation: How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods

Autor David Nash

Do you want to learn how to food but don't quite know where to begin? The Basics of Food Preservation is a practical guide from the experience of a lifelong self-reliance advocate. This book shares simple yet practical knowledge w ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize The Basics of Food Preservation: How to Make Jelly, Can, Pickle, and Preserve Foods

Anotace knihy

Do you want to learn how to food but don't quite know where to begin? The Basics of Food Preservation is a practical guide from the experience of a lifelong self-reliance advocate. This book shares simple yet practical knowledge which covers e

Parametry knihy

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: