Technology of Reduced-Additive Foods / Nejlevnější knihy
Technology of Reduced-Additive Foods

Kód: 42163850

Technology of Reduced-Additive Foods

Autor Smith, Smith Jim Jr., Jim Smith

Since some food additives have been shown to be harmful, a common perception now is that all food additives are potentially dangerous. This has led to a large market for products making minimal use of additives. Tight regulatory c ... celý popis

2785


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Technology of Reduced-Additive Foods

Nákupem získáte 279 bodů

Anotace knihy

Since some food additives have been shown to be harmful, a common perception now is that all food additives are potentially dangerous. This has led to a large market for products making minimal use of additives. Tight regulatory control and labelling requi

Parametry knihy

2785



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: