Technology Extrusion Cooking / Nejlevnější knihy
Technology Extrusion Cooking

Kód: 42163860

Technology Extrusion Cooking

Autor Frame, N. D. Frame, N. D. Frame

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. In addition, ingredients of such variability and diversity are used that the modellin ... celý popis

3060


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Technology Extrusion Cooking

Nákupem získáte 306 bodů

Anotace knihy

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. In addition, ingredients of such variability and diversity are used that the modelling of processes in any gene

Parametry knihy

3060



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: