Technological and Chemical Studies on Some Vegetable & Fruit Products / Nejlevnější knihy
Technological and Chemical Studies on Some Vegetable & Fruit Products

Kód: 06921779

Technological and Chemical Studies on Some Vegetable & Fruit Products

Autor Ayman Dyab

Fruits and vegetables are juicy foods that consist mostly of water, but they also provide a variety of vitamins, minerals, phytonutrients, and a good amount of fiber. Low fruit and vegetable consumption increases the risk of obesi ... celý popis

1701


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Technological and Chemical Studies on Some Vegetable & Fruit Products

Nákupem získáte 170 bodů

Anotace knihy

Fruits and vegetables are juicy foods that consist mostly of water, but they also provide a variety of vitamins, minerals, phytonutrients, and a good amount of fiber. Low fruit and vegetable consumption increases the risk of obesity, coronary heart disease and stroke, diabetes, hypertension, and epithelial cancers, such as cancer of the lung, esophagus, mouth, stomach, colon, and pancreas. Mango, papaya, pumpkin and sweet potato. It is a good source of some bioactive substances.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Horticulture

1701

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: