Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903) / Nejlevnější knihy
Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)

Kód: 29843307

Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)

Autor Franz Lafar, Charles Thomas Colley Salter

A Practical Handbook On Fermentation And Fermentative Processes For The Use Of Brewers And Distillers, Analysts, Technical And Agricultural Chemists, Pharmacists, And All Interested In The Industries Dependent On Fermentation. ... celý popis

870


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)

Nákupem získáte 87 bodů

Anotace knihy

A Practical Handbook On Fermentation And Fermentative Processes For The Use Of Brewers And Distillers, Analysts, Technical And Agricultural Chemists, Pharmacists, And All Interested In The Industries Dependent On Fermentation.

Parametry knihy

870



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: