Kód: 29843307
Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)
A Practical Handbook On Fermentation And Fermentative Processes For The Use Of Brewers And Distillers, Analysts, Technical And Agricultural Chemists, Pharmacists, And All Interested In The Industries Dependent On Fermentation. ... celý popis
Mohlo by se vám také líbit
Dárkový poukaz: Radost zaručena
- Darujte poukaz v libovolné hodnotě a my se postaráme o zbytek.
- Poukaz se vztahuje na celou naši nabídku.
- Elektronický poukaz vytisknete z e-mailu a můžete ihned darovat.
- Platnost poukazu je 12 měsíců od data vystavení.
Objednat dárkový poukazVíce informací
Více informací o knize Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)
Nákupem získáte 87 bodů
Anotace knihy
A Practical Handbook On Fermentation And Fermentative Processes For The Use Of Brewers And Distillers, Analysts, Technical And Agricultural Chemists, Pharmacists, And All Interested In The Industries Dependent On Fermentation.
Parametry knihy
- Plný název: Technical Mycology V2 Eumycetic Fermentation, Part 1: The Utilization of Microorganisms in the Arts and Manufactures (1903)
- Autor: Franz Lafar, Charles Thomas Colley Salter
- Jazyk: Angličtina
- Vazba: Brožovaná
- Počet stran: 262
- EAN: 9781164893905
- ISBN: 1164893904
- ID: 29843307
- Nakladatelství: Kessinger Publishing
- Hmotnost: 353 g
- Rozměry: 152 × 229 × 14 mm
- Datum vydání: 10. September 2010