Tea in Health and Disease Prevention / Nejlevnější knihy
Tea in Health and Disease Prevention

Kód: 45775763

Tea in Health and Disease Prevention

Autor Victor R Preedy, Vinood Patel

While there is a nearly universal agreement that drinking tea can benefit health, information on the benefits or toxicity risks of drinking tea are scattered, leaving definitive answers difficult to ascertain. Tea in Health and Di ... celý popis

7277


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Tea in Health and Disease Prevention

Nákupem získáte 728 bodů

Anotace knihy

While there is a nearly universal agreement that drinking tea can benefit health, information on the benefits or toxicity risks of drinking tea are scattered, leaving definitive answers difficult to ascertain. Tea in Health and Disease Prevention, 2nd Edition once again addresses this problem, bringing together all the latest and most relevant information on tea and its health effects into one comprehensive resource. The book covers compounds in black, green, and white teas and explores their health implications, first more generally, then in terms of specific organ systems and diseases. With over 75% brand new content, this fully reorganized, updated edition covers a wider range of tea varieties and beneficial compounds found in tea, such as polyphenols and antioxidants. Tea in Health and Disease Prevention, Second Edition is an organized, efficient resource that will help readers find quick answers to questions and will help inspire further studies for those interested in tea research. This is a must-have reference for researchers in food science and nutrition, as well as nutritionists and dieticians. Covers and compares features, benefits, and potential negative effects of the most important types of tea, including green, black and whiteIdentifies therapeutic benefits of teas for new product developmentOffers a “one stop shop” for research in this area, compiling both foundational and cutting-edge topics into one resourceIncludes a dictionary of key terms and a summary section within each chapter for quick reference

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7277



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: