Tamime and Robinson's Yoghurt / Nejlevnější knihy
Tamime and Robinson's Yoghurt

Kód: 05098343

Tamime and Robinson's Yoghurt

Autor A. Y. Tamime, R. K. Robinson

Previous editions of Yoghurt: Science and Technology established the text as an essential reference underpinning the production of yoghurt of consistently high quality. The book has been completely revised and updated to produce t ... celý popis

8975

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Tamime and Robinson's Yoghurt

Nákupem získáte 898 bodů

Anotace knihy

Previous editions of Yoghurt: Science and Technology established the text as an essential reference underpinning the production of yoghurt of consistently high quality. The book has been completely revised and updated to produce this third edition, which combines coverage of recent developments in scientific understanding with information about established methods of best practice to achieve a comprehensive treatment of the subject. General acceptance of a more liberal definition by the dairy industry of the term yoghurt has also warranted coverage in the new edition of a larger variety of gelled or viscous fermented milk products, containing a wider range of cultures. Developments in the scientific aspects of yoghurt covered in this new edition include polysaccharide production by starter culture bacteria and its effects on gel structure, acid gel formation and advances in the analysis of yoghurt in terms of its chemistry, rheology and microbiology. Significant advances in technology are also outlined, for example automation and mechanisation. There has also been progress in understanding the nutritional profile of yoghurt and details of clinical trials involving yoghurts are described. This book is a unique and essential reference to students, researchers and manufacturers in the dairy industry. * Includes developments in the understanding of the biochemical changes involved in yoghurt production* Outlines significant technological advances in mechanisation and automation* Discusses the nutritional value of yoghurt

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

8975



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: