STOCKPILED ASPHALT CONCRETE / Nejlevnější knihy
STOCKPILED ASPHALT CONCRETE

Kód: 42235962

STOCKPILED ASPHALT CONCRETE

Autor Jo?o Paulo Souza Silva

The prerogative of this work is to characterize a sample of SCC and present the results obtained through laboratory tests and compare them with the results already available in the literature, prescribing the standards for convent ... celý popis

1287


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize STOCKPILED ASPHALT CONCRETE

Nákupem získáte 129 bodů

Anotace knihy

The prerogative of this work is to characterize a sample of SCC and present the results obtained through laboratory tests and compare them with the results already available in the literature, prescribing the standards for conventional SCC, cold premixed (PMF) and studies on conventional SCC, as well as other SCC samples that have already been tested at UFG. The sample studied, here called Sample "B", was received in LabAsfalto/UFG in 2017 and through tests such as Rice Test, Hydrogen Potential (pH), Binder Extraction by Rotarex Method, Granulometric Analysis, Density, Absorption and Shape Index of aggregates, Sand Equivalent and Abrasion "Los Angeles", the physical characterization of this material was performed. For the mechanical characterization it is planned to perform the following tests: resilience modulus, induced moisture damage and tensile strength, being measured according to the Mecanicist methodology.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Technik Luft- und Raumfahrttechnik

1287

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: