Kód: 20316699
A recipe collection of the James Beard-nominated chef Jessica Koslow's famed jams, preserves, jellies, and breads "This is food whose time has come," declared Mark Bittman about Sqirl, the much-beloved Los Angeles restaurant that ... celý popis
817 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 82 bodů
A recipe collection of the James Beard-nominated chef Jessica Koslow's famed jams, preserves, jellies, and breads "This is food whose time has come," declared Mark Bittman about Sqirl, the much-beloved Los Angeles restaurant that locals, touris
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
817 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )