Spectroscopic Methods in Food Analysis / Nejlevnější knihy
Spectroscopic Methods in Food Analysis

Kód: 16022816

Spectroscopic Methods in Food Analysis

Autor Adriana S. Franca, Leo M. L. Nollet

Given the inherent complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation (e.g., chromatographic methods) are time demanding, expensive, and involve a considerable amount of manu ... celý popis

9245


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Spectroscopic Methods in Food Analysis

Nákupem získáte 925 bodů

Anotace knihy

Given the inherent complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation (e.g., chromatographic methods) are time demanding, expensive, and involve a considerable amount of manual labor. Therefore, th

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

9245

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: