Sesame Milk Fermentation / Nejlevnější knihy
Sesame Milk Fermentation

Kód: 36228048

Sesame Milk Fermentation

Autor ULYATU FITROTIN

Lignan sesaminol triglucoside is a bioactive compound in sesame milk. It has the potential for antioxidant activity enhancement. Lignan glucoside showed higher antioxidant activity after hydrolysis using beta-glucoside. Lactobacil ... celý popis

1234


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Sesame Milk Fermentation

Nákupem získáte 123 bodů

Anotace knihy

Lignan sesaminol triglucoside is a bioactive compound in sesame milk. It has the potential for antioxidant activity enhancement. Lignan glucoside showed higher antioxidant activity after hydrolysis using beta-glucoside. Lactobacillus plantarum Dad 13 which was isolated from dadih, a traditional fermentation product of buffalo milk from West Sumatra, Indonesia was used as lactic acid bacteria. Research on evaluation of antioxidant source in sesame milk which potential to be improved, the potential of sesame milk as a medium for L. plantarum Dad 13 growth and beta-glucosidase production, the chemical changes during fermentation of sesame milk using L. plantarum Dad 13 at 37 C for 18 h, and the effect of hydrolysis of sesaminol glucoside lignan crude extract from defatted sesame seed by beta-glucosidase. The book covers understanding of changes antioxidant properties (% Radical scavenging Activity, inhibition of LDL oxidation in vitro, total phenolic content) and sesaminol triglucoside in fermentation of sesame milk by Lactobacillus plantarum Dad 13.

Parametry knihy

1234

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: