Salicylate Intolerance and the Healthier I Ate the Sicker I Got (Revised 2nd Edition) / Nejlevnější knihy
Salicylate Intolerance and the Healthier I Ate the Sicker I Got (Revised 2nd Edition)

Kód: 11441823

Salicylate Intolerance and the Healthier I Ate the Sicker I Got (Revised 2nd Edition)

Autor Joan Tozzi Ablahani

This book is about Salicylate Intolerance, an allergy to aspirin and many healthy foods that certain people can't metabolize. Foods responsible for migraines, arthritis, asthma, ADHD, dry eyes, canker sores, burning chapped lips, ... celý popis

568


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Salicylate Intolerance and the Healthier I Ate the Sicker I Got (Revised 2nd Edition)

Nákupem získáte 57 bodů

Anotace knihy

This book is about Salicylate Intolerance, an allergy to aspirin and many healthy foods that certain people can't metabolize. Foods responsible for migraines, arthritis, asthma, ADHD, dry eyes, canker sores, burning chapped lips, chronic fatigue, rashes and Fibromyalgia. This Intolerance is still unrecognized and undiagnosed by most Medical Doctors. Read about one women's life of unnecessary suffering and her quest to research and write a book to prevent other people from suffering. Two days after avoiding foods like fruit, certain vegetables, olive oil, tomato sauce, tea and wine all of her symptoms disappeared. Yours can too. You are not crazy. You are not a hypochondriac. And you are not alone.

Parametry knihy

568

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: